Утисци и коментари

У протеклих пар година смо одгојили 53 здрава, живахна, квалитетна расна пулина, од којих је било 24 женке и 29 мужјака. На овој страни ћемо објављивати утиске, коментаре и фотографије од наших купаца и њихових пулина. Без лажне скромности, сви нови власници са којима смо успјели послије куповине доћи у контакт, што директо, што преко познаника, су одушевљени са њиховим новим љубимцима, и ниједан негативан коментар није стигао до нас. Наравно, и критика је добро дошла, ако је конструктивна. Ако сте некада набавили штене код нас, замолили бисмо Вас да нам пошаљете фотографију преко вибера или имејла, и да напишете пар основних ријечи (име, старост, нарав, како Вам помаже, итд).

Шобићи, Соколац, 23.06.2017:

"Одличан пас, послушан, презадовољни смо!"

lusi75 (olx.ba), Фојница, 07.07.2017:

"Прелијепи... Да немам торњака и мале цуке за кућу, одмах би их купио. Цијена реална, а они су фантастични... Свака част на узгоју и овај бијели ми је необичан... позз"

ada70 (olx.ba), Вогошћа, 09.12.2017:

"Презадовољна сам, чува ми овце има већ 4 мјесеца. Пелцовала сам је и чиповала. Изузетно је интелигентна. Бела се зове."

duda7 (olx.ba), Братунац, 12.12.2017:

"Немам ријечи, задовољан сам, научена скоро на све. Спава са овцама у штали, не одваја се. Стварно немам критика. Добила је име Тина. Хвала пријатељу пуно. Препоручићу те ако ко буде тражио. Велики поздрав."

Илићи, Подгорица, 21.06.2019:

"Белка је изузетно паметна, привржена, одличан чувар. Нашу башту врло често брани од комшијских крава и то чини врло срчано. Понекад зна да буде помало тврдоглава, ако јој бранимо нешто што јој причињава задовољство. У стању је да лови и да се тако сама храни. Све у свему веома корисно, паметно и одано куче."

Славиша, Пале, 30.08.2019:

Бијела женка из четвртог легла, Леа.

Асмир, Грачаница-Прибава, ТК, 02.09.2019:

Асмиру је било много важно да набави одважно штене које ће му чувати стоку. Кад га је пустио у шталу по први пут, да га упозна са новим другарима и окружењем, одушевио се кад је видио како се штене пулина понашало. Одважно и поносно је лајало, стављајући до знања свима, како је он будући чувар на овом мјесту.

"Кер је екстра, стално облајава, послушан је, презадовољан сам! Зове се Мики."

Халид, Живинице, ТК, 14.09.2019:

Поштовање. Ево красне Леје ... Презадовољан сам са њом! Већ је почела добро да учи... Лијеп поздрав !!

Никола Судар, Коњиц, 15.01.2020:

Никола је од нас узео бијелу женку из трећег легла, 31.01.2018. Још кад ју је одвозио, она је показала интелигенцију јер је нашла начин да, онако ситна, са предњег сједишта аута дође до прозора и доброг погледа. Николина унучад су јој дали име Скај, по њиховом омиљеном цртићу. Скај је, са осталим овчарским псима, била помоћник у стаду од 120 оваца! На жалост, угинула је у 7 мјесецу старости, од угриза змије.

Елдин, Горажде, 15.01.2020:

Црни мужјак Феликс из четвртог легла, чува овце, много личи на мајку Џејси!

Утисци власника Елдина: "Ја сам задовољан са њим, изузетно је паметан. Лијепе је грађе. Добро је напредан и бит ће то у будућности много добар пас."

Погледајте и страницу са кратким видеом о нашим пулинима.