Утисци и коментари

У протеклих пар година смо одгојили 34 здрава, живахна, квалитетна и расна пулина, од којих је било 17 женки и 17 мужјака. За све те наше пулине смо успјели да нађемо нове власнике, и оно што нас на неки начин чини посебно поносним је да смо са овим трудом дали наш мали допринос у ширењу ове дивне изворне расе паса на Балкану.

На овој страни ћемо објављивати утиске, коментаре и фотографије од наших купаца и њихових пулина. Без лажне скромности, сви нови власници са којима смо успјели послије куповине доћи у контакт, што директо, што преко познаника, су одушевљени са њиховим новим љубимцима, и ниједан негативан коментар није стигао до нас. Наравно, и критика је добро дошла, ако је конструктивна. Ако сте некада набавили штене код нас, замолили бисмо Вас да нам пошаљете фотографију преко вибера или имејла, и да напишете пар основних ријечи (име, старост, нарав, како Вам помаже, итд).

Шобићи, Соколац, 23.06.2017:

"Одличан пас, послушан, презадовољни смо!"

lusi75 (olx.ba), Фојница, 07.07.2017:

"Прелијепи... Да немам торњака и мале цуке за кућу, одмах би их купио. Цијена реална, а они су фантастични... Свака част на узгоју и овај бијели ми је необичан... позз"

ada70 (olx.ba), Вогошћа, 09.12.2017:

"Презадовољна сам, чува ми овце има већ 4 мјесеца. Пелцовала сам је и чиповала. Изузетно је интелигентна. Бела се зове."

duda7 (olx.ba), Братунац, 12.12.2017:

"Немам ријечи, задовољан сам, научена скоро на све. Спава са овцама у штали, не одваја се. Стварно немам критика. Добила је име Тина. Хвала пријатељу пуно. Препоручићу те ако ко буде тражио. Велики поздрав."

Илићи, Подгорица, 21.06.2019:

"Џеки је изузетно паметна, привржена, одличан чувар. Нашу башту врло често брани од комшијских крава и то чини врло срчано. Понекад зна да буде помало тврдоглава, ако јој бранимо нешто што јој причињава задовољство. У стању је да лови и да се тако сама храни. Све у свему веома корисно, паметно и одано куче."

Славиша, Пале, 30.08.2019:

Бијела женка из четвртог легла, Леа.

Асмир, Грачаница-Прибава, ТК, 02.09.2019:

Асмиру је било много важно да набави одважно штене које ће му чувати стоку. Кад га је пустио у шталу по први пут, да га упозна са новим другарима и окружењем, одушевио се кад је видио како се штене пулина понашало. Одважно и поносно је лајало, стављајући до знања свима, како је он будући чувар на овом мјесту.

"Кер је екстра, стално облајава, послушан је, презадовољан сам! Зове се Мики."

Халид, Живинице, ТК, 14.09.2019:

Поштовање. Ево красне Леје ... Презадовољан сам са њом! Већ је почела добро да учи... Лијеп поздрав !!

Погледајте и страницу са кратким видеом о нашим пулинима.