Услови продаје

Ако мислите куповати штене пулина од нас, молимо Вас да имате у виду неколико ствари.

Прво, ми не узгајамо пулине са намјером да зарадимо по сваку цијену јер је питање да ли са продајом уопште можемо и покрити све трошкове узгајања два одрасла пулина и њихове штенади. Друго, наша главна мотивација је љубав према псима, пулинима, као и селу, животињама, здравој храни, и природи уопште, тако да Вас молимо да нас не контактирате ако пса мислите држати читав живот на ланцу, или му не посвећивати довољно пажње и на крају га оставити негдје "уз пут" кад дјеци више не буде "омиљена играчка" или кад први пут "растјера стадо" или ископа управо засађено цвијеће. Брига о псу је обавеза слична бризи о члану породице, и она не траје само први мјесец док је штене много слатко, него цијелу деценију, а некад чак и много дуже.

За узврат, имаћете најоданијег животног пријатеља, који ће се истински радовати сваки пут кад Вас види, туговавати кад се растајете, пријатеља који ће се понашати као да је његов смисао постојања у дружењу са Вама и чувању свега око Вас.

Преузимање или достава?

Вољели бисмо да нас посјетите, и ако је могуће, поведете некога са собом коме вјерујете и ко се разумије у псе. Ово би Вам омогућило да видите у којим смо условима одгојили псе, и што је још важније, да направите избор по сопственом укусу. Ако нисте у могућности да нас посјетите, а желите да купите пса од нас, можемо се договорити и око доставе, али у том случају купац би сносио и додатне трошкове превоза, и плаћа се 50% капаре унапријед на рачун у банци.

Достава до 50 километара је 10КМ, од 51-100 километара је 20КМ, од 101-150 километара је 30КМ, од 151-200 километара је 40КМ, а до 250 километара је 50КМ.

Половина од укупног износа (цијена штенета плус трошкови пута) се мора уплатити унапријед на рачун у банци прије доставе, јер нам се дешавало да довеземо штене и изгубимо пола дана на путу, а купац "отишао негдје" или се не јавља на телефон, а оставио ББ адресу. Штене зна и да повраћа у ауту ако је дужи пут, и врло је незгодно питати неког другог да га повезе успут.

Имајте у виду да због разних обавеза на имању, достава је више изузетак, него правило, и углавном је избјегавамо, али ако се нађе озбиљан купац, потрудићемо се да штене што прије дође до своје нове породице.

Кад смо ми куповали наше пулине, ишли смо на дужи пут да их преузмемо, а примјенили смо један одличан трик за којег смо сазнали од људи који се разумију у псе. У легло од 4-5 штенади смо убацили неки "необичан" предмет, рецимо футролу од наочара, и изабрали смо оно штене које је показало посебну заинтересованост за овај, за њих, нови предмет. Знатижеља за новим спознајама је, као и код људи, знак интелигенције и способности боље адаптације.

Опција слања брзом поштом не долази у обзир.

Погледајте и страницу са кратким видеом о нашим пулинима.